Category Archives: Womás duguláselhárítás I. kerület

Duguláselhárítás i. kerület

Kedvező árakon vállalunk duguláselhárítást, lefolyó eltömődést, csatornamosást, lefolyók kamerázását Budapest i. kerületén belül.

Nincs más dolga, mint hogy felhívjon és beszámoljon a dugulás mértékéről, helyéről, esetleges aknák helyéről és így már pontos árat tudunk megbeszélni. Attól nem fogunk eltérni, kiszállási díjjal sem kell kalkulálnia.

Tájékoztatjuk a duguláselhárítás idejéről, menetéről, garanciát vállalunk és máskor is szívesen állunk szolgálatára.

Amit nyújtunk Önnek:

Fix áras duguláselhárítás i. kerület.

Ingyenes kiszállás i. kerület.

Garanciális duguláselhárítás i. kerület.

Non stop elérhető duguláselhárítási szolgáltatás i. kerület.

Womázás i. kerület.

Lefolyókamerázás i. kerület.

Szakmailag felkészült duguláselhárító i. kerület.

Tisztességes szakemberek általi duguláselhárítás i. kerület.

Számlaképes duguláselhárítás i. kerület.

Tiszta, bontás mentes duguláselhárítás i. kerület.

 

Telefonszámunk: 06 30 574 89 66

 

Womás duguláselhárítás I. kerület

Womás duguláselhárítás I. kerület

+36 305748966

 • Fix árak.
 • 0-24, Non stop ingyenes kiszállás Budapest I. kerületében.
 • 100% garanciavállalás.
 • Tiszta, alapos munka.
 • Megbízható, számlaképes szakemberek.

06 30 574 89 66

Amennyiben Önnek gépi spirálos, közismertebb néven gépi csőgörényes csatorna tisztításra, duguláselhárításra vagy womás csatornatisztításra van szüksége, a lehető legjobb helyen jár. Kiszállási díj nélkül állunk rendelkezésére az év minden napján, szombaton és vasárnap, ünnepnap is felár nélkül! Duguláselhárítási áraink nem tartalmaznak rejtett költségeket. Könnyen kiszámítható a végösszeg így nem érheti Önt kellemetlen meglepetés!

A womás duguláselhárítás előnyei:

 • Nem kell utánunk azonnal az emésztőgödröt szippantatnia.
 • Nem lesz nagy a vízszámlája.
 • A villanyszámla sem fog az egekbe szökni.

0-24, non stop elérhetőek szolgáltatásaink, melyekre tartós garanciát is vállalunk. Minden munkát a lehető legnagyobb szakértelemmel végzünk, amit saját problémánkként kezelünk. Addig nem nyugszunk, míg valamilyen megoldást nem találunk a problémára. 

WOMA leírása, szükségessége?

A womás duguláselhárításoknál is ismert hatékony csatornatisztítási módszer. A gyakorlatban nagynyomású vagy magasnyomású csatornatisztítási eljárásról van szó, tehát a dugulások szakszerű magasnyomású vízzel történő mosása, kitisztítása a womázás. A WOMA működési elve az, hogy a duguláselhárítást végző személy egy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba. A tömlő vége cserélhető, speciális fúvókákkal van felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják, ezáltal a makacsabb dugulások is rövid időn belül elháríthatóak. Ahol a hagyományos duguláselhárító felszerelés kevésnek bizonyul nagy mennyiségű zsírlerakódás, építőanyag, sóder, homok, iszap– ott csak a WOMA jelenthet megoldást.

Duguláselhárítás womával I. kerületben 1-2 órán belül vagy az Önnek megfelelő időben garanciával, profi felszereléssel és szakemberekkel biztosítva!
Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornamosás I. kerületben fix árakon, plusz költségektől mentesen.

Womás duguláselhárítás i. Kerület menete, folyamata:

A woma egy az autóba beépített tartályból vagy tömlőn keresztül érkező vizet továbbít esetünkben egy benzinmotor által meghajtott szivattyú által egy nagynyomású tömlőn keresztül a problémás helyre. A tömlő végén egy különleges, speciális forgó fej nyomja a vizet hátrafelé. A kijövő nyomás folyamatosan szabályozható, így kiküszöbölhetők a hirtelen nyomásnövekedés által okozott esetleges károsodások, sérülések.

A fej folyamatosan hatol előre a csőben, illetve csatornában, megszüntetve végül ezáltal a dugulást. A woma csatornatisztító gép által kihordott anyagokat (lerakódott iszap, homok, ürülék, benőtt gyökerek, egyéb származékok) egy tárolóban kerül összegyűjtésre.
A woma csatornatisztítás olyan hatékonyságú, hogy a megtisztított cső, csatorna falán semmilyen lerakódás nem marad, a nagy nyomás mindenféle szennyeződést eltávolít belülről, így megelőzvén későbbi dugulások kialakulását.

Hívjon minket bizalommal: 06 30 574 89 66. Womás duguláselhárítás Budapest I. kerület éjjel-nappal.

 • Womás duguláselhárítás I. kerület.
 • Womázás I. kerület.
 • Womázás árak I. kerület.
 • Womás duguláselhárítás árak I. kerület.
 • Womás duguláselhárítás I. kerület non stop.
 • Womás duguláselhárítás I. kerület éjjel-nappal.
 • Womás duguláselhárítás fix árakon I. kerület.
 • Womás duguláselhárítás garanciával I. kerület.