Category Archives: Csatornatisztítás XX. kerület

Csatornatisztítás XX. kerület

Womás csatornatisztítás, csatornamosás a XX. kerületben

+3630 574 8966

 • Fix árak.
 • 0-24, Non stop ingyenes kiszállás XX. kerületben.

Amennyiben Önnek gépi spirál általi, közismertebb néven gépi csőgörényes csatornatisztításra, duguláselhárításra vagy womás csatornatisztításra van szüksége, a lehető legjobb helyen jár. Kiszállási díj nélkül állunk rendelkezésére az év minden napján, szombaton és vasárnap, ünnepnap is felár nélkül! Duguláselhárítási áraink nem tartalmaznak rejtett költségeket. Könnyen kiszámítható a végleges összeg így nem érheti Önt kellemetlen meglepetés!

A womás csatornatisztítás fölénye:

 • Nem kell utánunk azonnal az emésztőgödröt szippantatnia.
 • Nem lesz nagy a vízszámlája.
 • A villanyszámla sem fog az magasba törni.

0-24-ig, non stop elérhetőek szolgáltatásaink, melyekre igen időtálló garanciát is vállalunk. Minden munkát a lehető legnagyobb szakértelemmel végzünk, amit saját problémánkként gondolunk. Addig nem nyugszunk, míg valamilyen megoldást nem találunk a problémára. 

WOMA leírása, szükségessége?

A womázás duguláselhárításoknál is ismert hatékony csatornatisztítási módszer. A gyakorlatban nagynyomású vagy magasnyomású csatornatisztítási eljárásról van szó, tehát a dugulások szakszerű magasnyomású vízzel történő mosása, kitisztítása a womázás. A WOMA működési elve az, hogy a duguláselhárítást végző személy egy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba. A tömlő vége cserélhető, speciális fúvókákkal van felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják, ezáltal a makacsabb dugulások is rövid időn belül elháríthatóak. Ahol a hagyományos duguláselhárító felszerelés kevésnek bizonyul például: nagy mennyiségű zsírlerakódás, építőanyag, sóder, homok, iszap– ott csak a WOMA jelenthet megoldást.

Csatornatisztítás womával XX. kerületben 1-2 órán belül vagy az Önnek megfelelő időben garanciával, professzionális felszereléssel és szakemberekkel biztosítunk!
Lefolyók tisztítása, csatornatisztítás, csatornamosás xx. kerület fix árakon, plusz költségektől mentesen.

Womás csatornatisztítás jellemzése:

A woma egy az autóba beépített tartályból vagy tömlőn keresztül érkező vizet továbbít esetünkben egy benzinmotor általi meghajtott szivattyú által egy nagynyomású tömlőn keresztül a problémás helyre. A tömlő végén egy különleges, speciális forgó fej nyomja a vizet hátrafelé. A kijövő nyomás folyamatosan szabályozható, így kiküszöbölhetők a hirtelen nyomásnövekedés által okozott esetleges zúzódások, sérülések.

A fej folyamatosan hatol előre a csőben, illetve csatornában, megszüntetve végül ezáltal a dugulást. A woma csatornatisztító gép által kihordott anyagokat (lerakódott iszap, homokfélék, ürülék, benőtt gyökerek, egyéb származékok) egy tárolóban kerül összegyűjtésre.
A woma csatornatisztítás olyan hatékonyságú, hogy a megtisztított cső, csatorna falán semmilyen lerakódás nem marad, a nagy nyomás mindenféle szennyeződést eltávolít belülről, így megelőzvén későbbi dugulások kialakulását.

Hívjon minket bizalommal. Womás csatornatisztítás, duguláselhárítás a XX. kerületben éjjel-nappal.

 • Csatornatisztítás XX. kerület.
 • Womás Csatornatisztítás XX. kerület.
 • Csatornatisztítás olcsón XX. kerület.
 • Csatornatisztítás non stop XX. kerület.
 • Csatornatisztítás árak XX. kerület.
 • Csatornatisztítás éjjel-nappal XX. kerület.
 • Csatornatisztítás garanciával XX. kerület.